Ari Mölsä

Ari Mölsä

Myyntipäällikkö – Myynti


001 Ari Mölsä 4-2021.jpg

Myyntipäällikkö Ari Mölsä vuokraa hyötyajoneuvojpakettiautoista rekkoihin Vantaan toimipisteessä.  

Aikanaan valitsin vuokrauksen, kun sekä korjaamon että vuokraamon asiakaspalvelupäällikkönä oli liikaa työtä yhdelle miehelleOlen aina nauttinut asiakaskohtaamisista ja vuokraustoiminnan positiivisuudesta. Tunnen kuljetusyrittäjien sielunmaisemanja teen tätä täydestä sydämestäVantaan Ylästöllä vuonna 2007 aloittanut Ari kertoo. 

Mölsän uran alku oli vauhdikas. Tuore asentaja sai töitä rasvarina Herttoniemen Vehosta vuonna 1975. Siitä alkoivat oppivuodet, jolloin asema saattoi vaihtumuutaman kuukauden – tai viikon – välein. Mukana on ollut paitsi kummallisia sattumuksia ja hyvää tuuria, mutta myös valtava into opetella uusia asioita. Päätä ei ole palellut myöhemminkään, kun uusia tehtäviä on tullut vastaan. 
 
Nautin haasteista ja siitä, kun löydän oikeat toimintatavat. Uran alussa moni edeltäjä poistui kuvioista sen verran vauhdikkaasti, että sain opetella uudet työt itsenäisesti. Ilmeisesti olin esimiehieni silmissä luotettu ja pidetty, kun sain vastuuta”, Ari pohtii. 

Silloisen VehoRentin esimiehenä Ari siirtyi yrityskaupan yhteydessä toiseen firmaan vuonna 1999Vuoden päästä hän palasi Veholle tuunaamaan provisiopalkkajärjestelmää – kylmiltään ja onnistuneesti. 

Työkaverit ja asiakkaat ovat työn suola 

Meillä on äärettömän lämmin ja auttavainen henki tiimissä. Työt tehdään aina heti, kun niitä on, muuten voidaan jutustella kavereiden kesken. 
 
Ari järjestää asiakkaalle sellaista palvelua kuin mitä hän itsekin haluaisi. Vuokraus alkaa puhtaalla ja lämpimällä ajoneuvolla, vaikka sitten pitäisi itse käydä ravistamassa matot tiukan vaihtovälin vuoksi. Arin mukaan asiakasta usein harmittaa, kun oma ajoneuvo rikkoutuu ja jää korjaamolle. 
 
Mieli kohenee, kun alleen saa uuden autonSe onkin sitten tiukka paikka, jos vuokra-ajokki jättää pulaanSilloin on vain viisainta kuunnella ja antaa asiakkaan ensin purkaa kiukkunsa, Ari kertoo. 

Jos vastaavaa ajoneuvoa ei ole saatavilla, Ari järjestää hinausauton ja paikallisen Vehon korjausvalmiuteen sekä pitää asiakkaan ajan tasalla. Muuta ei olekaan tehtävissä, jos rikkoutuminen sattuu maakunnassa. 

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta