Osasto

Digitaaliset palvelut ja kehitys

Connect

Digitaaliset palvelut ja kehitys -tiimimme varmistaa, että veholaisten työympäristö on kehittyvä, turvallinen, varmatoiminen ja tehokas.  Tiimin vastuulla on kehittää Vehon digitaalista ympäristöä, työkaluja, sovelluksia, dataratkaisuja ja palveluita työntekijöille ja asiakkaillemme.  

Tuemme veholaisia erilaisissa järjestelmiin liittyvissä ongelmatilanteissa ja kysymyksissä. Tarjoamme liiketoiminnallemme eväät tiedolla johtamiseen ja analytiikan hyödyntämiseen. Asiakkaillemme olemme rakentamassa digitaalisia ratkaisuja Vehon omien ja Daimlerin järjestelmien avulla.

Tiimissämme työskentelee yli 20 digitaalisen kehittämisen ammattilaista. Tiimissä työskentelee esimerkiksi järjestelmä- ja sovellusasiantuntijoita, data ja analytiikka -ammattilaisia sekä kehityspäällikköjä. Jokainen tiimiläinen vastaa oman kokonaisuutensa lisäksi loppukäyttäjän tukemisesta sekä osallistuu isompien hankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Osana tiimiä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi mm. syventymällä teknologioihin tai liiketoimintaratkaisuihin tai laajentaa arkkitehtuuriin tai kehityksen hallintaan.


Digitehtäviin Veholle?

Mikäli meillä ei ole sinulle sopivaa avointa paikkaa juuri nyt, voit jättää avoimen hakemuksen verkostoitumalla kanssamme. Näin saat myös jatkossa tiedon sinulle sopivimmista uusista työpaikoistamme!

 

 

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta