Maija Alasjärvi

Maija Alasjärvi

Reskontrapäällikkö – Talous

Veholainen vuodesta 2004

Vaikka autot ja ajaminen ovatkin kiinnostaneet Maijaa aina, tie Veholle aukeni koulutustaustan kautta. Tuore liiketalouden merkonomi kiinnostui avoimesta paikasta henkilöautojen takuukäsittelijänä Stockmann Autossa vuonna 2004 ja tuli valituksi tehtävään. Yrityskaupan myötä Maija siirtyi Vehon palvelukseen samoihin tehtäviin, kunnes vuonna 2008 hänestä tuli Veho Lommilan raskaan kaluston toimipisteen jälkimarkkinoinnin tukitiimin esimies. Vuonna 2009 Maija siirtyi Veholla talouden palvelukeskukseen myyntireskontranhoitajaksi, jossa hän nyt työskentelee 8 hengen tiimin päällikkönä 

Me vastaamme myynti- ja ostoreskontrasta, perinnästä ja luotonvalvonnasta sekä kassatoiminnoista Vehon Suomen liiketoimintojen osalta, kertoo Maija. ”Viihdyn hyvin autoalalla, koska se kehittyy koko ajan ja tarjoaa mielenkiintoista opittavaa joka päivälle. Parasta Veholla onkin se, että täällä halutaan pitää kiinni edelläkävijän asemasta ja kehittää uusia palveluita asiakkaille. 

 Meillä Veholla esihenkilötyö on säännöllisesti esillä. Tapaan omaa esimiestäni säännöllisesti ja pidän siitä, että voin avoimesti käydä keskusteluja kehityskohteista ja tuoda omia ajatuksiani pöytään”, Maija kertoo. 

En pelkää muutosta ja koen olevani enemmän kehittäjä kuin seuraaja, sanoo Maija. On hienoa, että täällä pääsee kehittymään oman kiinnostuksen mukaan. Saan todellakin olla monessa uudessa mukana ja haaste tuleekin lähinnä siinä, miten saa ajan riittämään kaikkiin mielenkiintoisiin hankkeisiin, naurahtaa Maija. 

Kun on ollut pitkään mukana, on oppinut tuntemaan veholaisia eri tehtävistä. Tehtävien kirjo onkin iso rikkaus täällä, mahtavaa porukkaa unohtamatta, hehkuttaa Maija. 

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta