Veholainen vuosina 2003 – 2007 ja 2018 lähtien 

Joel Kortekallio työskentelee Vehossa huollon keskitetyssä asiakaspalvelussa, mutta on ehtinyt tehdä yhtä sun toista uransa aikana Vehossa. Jututimme Joelia ja hänen mietteitään Vehosta työpaikkana. 

JoelKortekallio (2).jfif

 

Joel, miten päädyit Vehoon alun perin? 

Saavuin Vehoon ensimmäisen kerran keväällä 2003, kun aloitin varaosamyyjänä Suutarilan vauriokorjaamollaEdustimme silloin vielä useampaa merkkiä, ja työhön oppiminen ja erilaisten järjestelmiin tutustumien sujui nopeasti tiiviin työyhteisön opastuksella."  

"Pidin työstä todella paljon, ja juuri työkaverit tekivät työskentelystä mukavaa ja mielenkiintoista. Parin vuoden jälkeen käsittelin myös takuukorjauksiin liittyviä töitä takuukäsittelijänä. Sittemmin opiskelin välissä liiketaloutta ja työskentelin autoalalla eri yrityksissä sekä muiden alojen työtehtävissä. 

 

Vehossa moni on ns. paluumuuttaja – palaa takaisin Vehoon sen jälkeen, kun on käynyt välissä muualla. Sinäkin kuulut tähän porukkaan. Mikä sai sinut palaamaan Vehoon? 

Työskentelin ennen paluutani akkujen maahantuontiyrityksessä ja tein yhteistyötä Vehon kanssa toimittamalla muun muassa akkulatureita korjaamoille. Suutarilan vauriokorjaamolla tuli vierailtua usein ja jo tuttuihin ihmisiin oli mukava pitää yhteyttä. Lämpimät muistot työskentelystä Vehossa, hyväksi tietämäni henki ja parhaat työkaverit antoivat sysäyksen hakea uuteen tehtävään vahinkopalveluiden asiakaspalveluun ja takaisin Vehoon vuonna 2018."  

"Vastaanotto olikin todella lämmin, ja pääsin mukaan porukkaan heti ensimmäisestä päivästä lähtien. On ollut hauskaa, miten työkaveripiiri on vain entisestään kasvanut ja joka päivälle on riittänyt jotain, joka on saanut nauramaan ääneen. Uusin tehtäviin sain todella hyvää opastusta. Esihenkilöiden laatiman henkilökohtaisen  koulutusohjelman ansiosta olen voinut edistyvästi opiskella uusien järjestelmien käyttöä ja laajentaa osaamistani uusille urille. Koulutukseni jatkuu vielä ja paljon uutta on opittavana. 

 

Mikä sinun mielestäsi tekee Vehosta kiinnostavan työnantajan? 

Koen, että meillä Vehossa työtehtävät ovat monipuolisia ja koulutuksen kautta voi vaikuttaa omaan urakehitykseen. Vehossa tekee mielellään töitä ja oppii jatkuvasti jotain uutta, mikä taas auttaa onnistumaan työssään entistä paremmin. Veho on yksinkertaisesti hyvä työpaikka!" 

"Koronan myötä on työilmapiirin ylläpitämiseksi tehty paljon töitä tiimissämme. Esihenkilöt ovat pitäneet huolen, että työssä onnistumiselle on parhaat edellytykset. Tällä hetkellä työskentelen etänä, mutta yhteydenpito esihenkilöihin ja työkavereihin on päivittäistä. Kun työaikajärjestelyissä on tarvittu muutoksia, on joustoista voinut sopia hyvässä hengessä molemmin puolin."  

"Parasta työssäni ovat ehdottomasti työkaverit: parasta a-luokkaa ja aina valmiita auttamaan. Me-henki on korostunut nyt korona-aikana erityisesti ja kannustamme toisiamme päivittäin.  

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta