Uramahdollisuudet Assistorilla

Tule mukaan Assistorin porukkaan!

Assistor on autoalan varaosa- ja materiaalitoimituksiin erikoistunut logistiikkayhtiö. Tarjoamme tarkkaa ja nopeaa toimitusta vaativien varaosien ja materiaalien varastointi- ja kokonaistoimitusratkaisuja Suomessa ja lähialueilla. 

Varaosa- ja materiaalipalveluiden lisäksi tarjoamme myös rengas- ja varastohotellipalveluita, noutoasiakaspalveluita sekä paluulogistiikkapalveluita. Tavoitteemme on tarjota alan paras palvelukokemus ja auttaa asiakastamme onnistumaan omassa liiketoiminnassaan.

Logistiikkaratkaisumme palvelevat Suomessa 17 automerkin verkostoa ja muiden alojen asiakkaita. Yhtiö kuuluu autokonserni Vehoon.

Assistorilla työskentelee 60 varastoalan, logistiikan ja myynnin ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaan Aviapoliksen alueella ja Espoon Lommilassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä Kehä III:n varrella.

Osasto

Assistor Oy Ab

Connect

Assistorin avoimet työpaikat

Mikäli meillä ei ole sinulle sopivaa avointa paikkaa juuri nyt, voit jättää avoimen hakemuksen verkostoitumalla kanssamme. Näin saat myös jatkossa tiedon sinulle sopivimmista uusista työpaikoistamme!

Kerro mahdollisimman tarkkaan itsestäsi ja osaamisestasi sekä siitä, millainen työ meillä kiinnostaa sinua. 

 

Connect - verkostoidu kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Meillä pääset tärkeään rooliin osaksi mutkatonta palveluprosessiamme

 

 

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta