Assistor-Uuttera Oy

Assistor-Uutteran uramahdollisuudet

Onko ajoneuvologistiikan parissa tehtävä työ sinun juttusi? Haluatko työskennellä omien vahvuuksiesi parissa? Oletko innokas oppija ja halukas kehittämään osaamistasi?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, olet etsimämme työntekijä ja haluamme sinut mukaan joukkoomme!

Assistor-Uuttera on monipuolinen ajoneuvologistiikan työnantaja. Meillä työskentelee oman alansa huipputyyppejä. Assistor-Uuttera tarjoaa mielenkiintoisia työmahdollisuuksia mm. ajoneuvojen maahantulotarkastuksen ja laadunvalvonnan (pre-delivery inspection PDI), lisävarustelun parissa sekä erilaisissa asiantuntijatehtävissä. Meillä voit työskennellä mm. maahantulotarkastajana, automekaanikkona, varustelijana tai varastotyöntekijänä. 

Tavoitteinamme on sitoutunut, tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö, kestävä kehitys, tyytyväiset ja uskolliset asiakkaat sekä kestävä kannattavuus.


Osasto

Assistor-Uuttera

Connect

Avoimet työpaikat

Mikäli meillä ei ole sinulle sopivaa avointa paikkaa juuri nyt, voit jättää avoimen hakemuksen verkostoitumalla kanssamme. Näin saat myös jatkossa tiedon sinulle sopivimmista uusista työpaikoistamme!

Kerro mahdollisimman tarkkaan itsestäsi ja osaamisestasi sekä siitä, millainen työ meillä kiinnostaa sinua. Meille voit hakea myös työharjoitteluun. Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan työharjoittelupaikkoja autoalan perustutkinnon opiskelijoille Hangon, Turun ja Espoon toimipisteissä.

 

 

Kaikki avoimet tehtävät

Tarjoamme sinulle

Assistor-Uutteran työntekijänä sinulla on käytössäsi:

  • Kattava yksityinen työterveyshuolto
  • Edullinen työpaikkaruokailu
  • Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut

Lisäksi tuemme työntekijöidemme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa joustamalla erilaisten tarpeiden ja elämäntilanteiden mukaan. 

Assistor-Uuttera yrityksenä

Assistor-Uuttera on Suomen johtava ajoneuvologistiikan toimija. Yli puolet Suomessa myytävistä uusista autoista kulkee autoliikkeisiin ja asiakkaille meidän kauttamme. Logistiikan lisäksi huolehdimme lukuisista muistakin uuden auton toimitukseen liittyvistä tarpeista laadunvalvonnasta auton varusteluun ja verotukseen. Meillä työskentelee 130 ammattilaista ajoneuvologistiikka-, varustelu- ja asiantuntijatehtävissä.

Toimintamme kattaa koko Suomen. Olemme vahvasti läsnä Hangon ja Turun satama-alueella. Pääkaupunkiseudulla palvelemme asiakkaitamme Espoon Lommilassa ja pääkonttorillamme Vantaalla, Aviapoliksen alueella.

Yhtiö syntyi, kun kaksi perinteikästä yritystä, Assistor ja Uuttera, yhdistyivät 1.5.2019. Juuremme juontavat kuitenkin yli 70 vuoden taakse: Uuttera on palvellut autoalan johtavia toimijoita vuodesta 1945 ja Assistor vuodesta 1966 lähtien.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta